Zdravlje

Prednosti zdravog načina

Vi razumete da zdravog ponašanja, kao što su pravilna ishrana, fizička aktivnost, a takođe izbegava da nesigurnih materija, ima smisla, ali da li ste ikada, pre nego što ode, da razmislite, zašto ste ih sprovede? Zdrava praksa-to je loše navike, koji su stigli vaše fizičko, mentalno i psihičko zdravlje. Ove procedure poboljšati opšte zdravstveno stanje, a takođe će učiniti da se osećate sjajno.

Zdravo ponašanje je teško da se stvori, kao i obično zahtevaju pretvara vaš način razmišljanja. Ali, ako ste spremni da žrtvuju bolje vaše zdravlje, onda efekat može biti dalekosežne, bez obzira na vaše godine, pol ili fizičke sposobnosti. Evo pet prednosti zdrave i uravnotežene načina života.Proverite da li ste organizuje lekarski pregled svake godine. Vaš lekar, naravno, će proveriti svoju težinu, puls i krvni pritisak, pored uzme urina, kao i krvi. Ovaj zadatak se može otkriti mnogo o svom zdravlju. To je neophodno za praćenje sa vašim lekarom, kao i da slušaju bilo koju vrstu sugestije za poboljšanje vašeg zdravlja. Kod nas zapravo sve doživeo vяloe osećaj posle jela previše brze hrane. Kada jedete dobro izbalansiranu ishranu, vaše telo dobija gorivo on mora da obradi vaš energetski nivo. Zdravu i uravnoteženu ishranu koja uključuje u sebe.

Težina kontroliše

Oduzeti prava, kao i dosledno vežba može da vam pomogne da se izbegne višak kilograma, kao i sačuvati zdravu težinu. Inning skladu sa Centrom za Maj, što u bukvalnom smislu, energija je od vitalnog značaja za postizanje Vaših ciljeva mršavljenje.

  1. Takođe, ako Vi ne pokušavate da izgube težinu, normalan trening može da poveća kardiovaskularni sistem, da poboljša imunitet organizma, i da podigne svoj nivo snage. Plan najmanje 150 minuta umerene fizičke aktivnosti nedeljno.
  2. Ako ne možete napraviti takav količinu vremena da rade, traži osnovne tehnike da se poveća aktivnost tokom dana. Na primer, pokušaj da se hodanje umesto vožnje, uzeti merdevine za razliku od lifta, ili kada razgovarate preko telefona.
  3. Jede dobro uravnotežena, kaloriя, upravlja dijete može takođe pomoći da kontrolišete težinu. Kada počnete dan sa zdravom jela ujutro, može da se spreči postaje izuzetno gladan kasnije, da mogu da te dobiti brzu hranu pre ručka.

Pored toga, nedostaje doručak može da podigne svoj nivo šećera u krvi, što izaziva skladištenje masti. Integrisati najmanje pet porcija voća i povrća u svoju ishranu svakodnevno. Ovi proizvodi, koji sa niskim sadržajem kalorija i visokim sadržajem hranljivih materija, pomoć sa kontrolom težine. Ograničenje potrošnje slatke napitke, kao što su gazirana pića, kao i voćni sokovi, i izabrati posno meso, riba i Turske.

Poboljšava raspoloženje

Radi vaše telo vraća u svoj um, kao dobro. Objekat Maio drži u svom umu, da je fizička aktivnost povećava proizvodnju endorfina. Endorfin-hemikalije mozga, koji će vas ostaviti osećaj srećniji i još mnogo toga pokušati da protera prilikom. Jede zdravu i uravnoteženu ishranu, zajedno sa rada može izazvati najbolje telo. Vi ćete se osećati mnogo bolje o vašem izgledu, što može da poveća vaše samopouzdanje i samopoštovanje. Kratkoročne prednosti treninga uključuju smanjenje stresa, kao i poboljšanje kognitivne funkcije. To nije samo dijete, kao i vežbe koje dovode do poboljšanja raspoloženja. Dodatna zdravog ponašanja, što dovodi do mnogo bolje psihološko zdravlje je uspostavljanje društvenih veza. Da li je to ponuda, potpisivanjem sa klubom, ili da idu u bioskop, javne poslove, pomažu da se poboljša raspoloženje, kao i mentalni rad, držeći um energičan i serotonina stabilizuje stepeni. Ne izoluje sebe. Družimo se sa prijateljima ili porodicom često, ako ne svaki dan. Ako je fizičko rastojanje između vas, a takođe uživaju one koriste moderne tehnologije, da ostanu u kontaktu. Dobiti telefon i početi video ćaskanje snimak. Zdrava i uravnotežena pomoć ponašanja sprečavanje specifičnih zdravstvenih problema, kao što su kardiovaskularne bolesti, moždanog udara, kao i hipertenzija. Ako pogledate na svoj sopstveni, možete zadržati svoj nivo holesterola i visok krvni pritisak u okviru bezbednog opsega. To podržava svoju krv da se kreće glatko, smanjuje rizik od kardiovaskularnih bolesti.

Povećava trajnost

Ako vežbate zdravu i uravnoteženu prakse, poboljšavaju svoje šanse za dug život. Američki savet na treningu, navodi se na vosьmiletnee studija 13 000 ljudi. Istraživanja su pokazala da oni koji su išli samo pola sata svaki dan značajno minimizirovali svoje mogućnosti prevremene smrti, nego oni koji je izvršen retko.

    • Predviđajući više vremena sa ljudima vam je stalo-to je faktor dovoljno za održavanje šetnje. Počnimo sa kratkom pяtiminutnoй šetnje, kao i postepeno povećati vreme dok ti do 30 minuta.
    • Loše navike teško povrediti, ali kada ste uzeti više zdrav život, nećete se pokajati odluci. Zdrave navike smanjuju rizik od određenih bolesti, poboljšati svoj izgled i mentalnog zdravlja, kao i dati vaš energetski nivo je mnogo potreban podsticaj.
    • Ne transformišu svoje mišljenje, kao i akcije u toku noći, tako budite strpljivi, kao i da ga na kraju na vreme.

Normalno vežba takođe povećava mišićnu izdržljivost tkiva, a takođe poboljšava izdržljivost, dajući vam mnogo više energije, zahteva klinike Mejo. Trening snabdevanje Aids-a kiseonika i hranljivih materija do tkiva i dobija vaš kardiovaskularni sistem efikasno rade dodatno, da se uverite da imate mnogo više energije da se nosi sa svojim svakodnevnim aktivnostima. To je dodatno poveća moć Aids-a promovisanjem mnogo bolje od ostalih. Ovaj AIDS-a ti pada daleko, da brže spavam, kako da uradite mnogo više dubok san.